Cursors - Get this CursormyspaceMySpace LayoutsFriendster Layouts

Sunday, June 24, 2007

Pioni

Nyt oli pakko tulla lisäämään nämä kuvat. Pionissa on noin 15 auki olevaa kukkaa ja muutama nuppu juuri aukeamassa, on tosi hienon näköinen. Ei olekkaan ennen kukkinut näin paljon kerrallaan. Taas kuvaan tietty tuli Ada juomassa altaasta (miten se vesi siellä onkaan aina parempaa kuin omasta kupista juotuna) ja kastelukannu, koskahan sitä oppii keräämään puutarhakalut pois ennen kuvien ottoa. Tässä vielä lähikuva kukista.

2 comments:

Anonymous said...

Ensimmäistä kertaa sivuillasi. Löysin linkin virkkausringin kautta. Kaunis koira ja ihastuttavia käsitöitä olet tehnyt. Upeat pionit kukassaan :O) Minulla on vain yksi pioni, johon tuli kyllä pieni nuppu mutta sitten jokin meni vikaan ja nuppu kuivui eikä auennut.

Ria said...

Mä olen noita pioneita keräillyt, ei mullakaan kaikki vielä kukkineet. Ne tarvii lannoitusta ja tykkäävät olla pidempään samassa kohtaa ennen kuin kukkivat. Mulla komeimmin kukkineet ovat olleet ainakin neljä vuotta samassa paikassa ja nyt ensimmäistä kertaa kukkivat noin runsaasti. Sitten ovat vielä tarkkoja istutussyvyydestä, jos ovat liian syvään istutettuna eivät kuki lainkaan. Toivottavasti sinun pionisi ilahduttaa sinua jo ensi kesänä.