Cursors - Get this CursormyspaceMySpace LayoutsFriendster Layouts

Friday, September 29, 2006

Ranskan matka

Tänään postilaatikossa oli miellyttävä yllätys. Salaiselta neuleystävältä tuli kaksi levyä suklaata syysmasennuksen poistoon. Kyllä se onkin ihan tarpeen.








Palasimme häämatkalta Ranskasta alkuviikosta. Matka sujui hyvin ja paikka oli aivan ihana Argeles-Gazost niminen pikkukaupunki Pyreneitten vuoristossa. Sinne voisi vaikka muuttaa.




Nyt olisi kova into lähteä kansalaisopistoon opiskelemaan ranskan kieltä että sitten ensi vuonna osaisi muutakin kuin pakolliset tervehdykset. Sinne on nimittäin ensi vuonna mentävä uudelleen.




Ja tässä julisteessa sitten näette syyn jonka takia olimme kyseisessä paikassa, eli koiranäyttely. Kyllä sitä on monenlaisia hulluja ihmisiä vai mitä?

Laitan nyt vielä kuvia viimeaikoina valmistuneista käsitöistä. Matkalla tuli kudotuksi sukat ja kämmekkäät vai mitkä nuo nyt ovat. Ne on siitä uudesta Step sukkalangasta, tein molemmat samasta kerästä ja vielä vähän jäikin. Pitää miettiä mitä siitä tekee. On tosi mukavantuntuinen lanka. Vantus pääkallokuvioilla on vielä kesken, pari puuttuu niin kuin pienemmästä punaisesta kämmekkäästäkin, jäi puuttumaan kun tuli itselle liian pieni mutta ehkä löytävät tiensä joululahjoiksi. Isommat kämmekkäät valmistuvat varmaan jo tänään.
Tuon vihkikuvassa olevan hihattimen sain viimeisenä yönä valmiiksi kuvassa se ei oikein näy hyvin mutta yritän saada siitä paremman kuvan myöhemmin.
Alla olevan pontson tein jo vähän aikaa sitten mutta ihan mukava malli, sopii minulle voisi tehdä jostain toisenkin jostain muusta langasta.











Olin muuten Hygienia-passi kokeessa melkein suoraan Ranskasta tultuani, lento tuli yöllä ja kotona oltiin viideltä aamulla ja ei kun reippaana tenttiin klo 10. Ihme ettei tullut kuin yksi virhe kun ihan nukuksissa vastailin kysymyksiin. Sitten kävin vielä moikkaamassa opettajaa ja sopimassa meneväni tunneille, jos vaikka saisi loput jutut tehtyä ja valmistuisi vihdoinkin Datanomiksi...

Kyllä siinä sitten jo onkin suunnitelmia syksyksi saattaa loppuun opiskelut ja ruveta opiskelemaan vielä ranskaa. Katsotaan kuinka pitkälle tämä into rittää.

2 comments:

Anonymous said...

Mukavaa että suklaalähetys ehti perille syyskuun puolella! Pitääpä olla vähän aiemmin liikkeella lokakuun lähetysten kanssa...

Onneksi olkoon! Olisikohan tuosta ihanan "I do":n tekemisestä voinut arvata, että olet menossa naimisiin? Olen kyllä itsekin miettinyt sen tekemistä, vaikka olen jo jokusen vuoden viettänyt avioelämää. :)

Ihanan paikan olitte löytäneet häämatkalle - tai koiratko sen oikeastaan löysivät... :)

Anonymous said...

No koirien takia olen jo muutaman vuoden halunnut siellä käydä, kun vanhemman koirani rotu on sieltä kotoisin ja heillä on joka syksy erikoisnäyttely vuorilla. Ehkä siitä nyt tulee joka syksyinen traditio. Ainakin kumpikin ihastuimme ikihyviksi paikkaan :)